Закажи термин
separateur

Закажете термин онлајн и избегнете непотребно чекање

Закажи тука
Ценовник
separateur
Комплетна листа на анализи со соодветните цени.
Прочитај повеќе
Работно време
separateur
  • Понеделник- Петок
    9.00-18.00
  • Сабота
     9.00-14.00
  • Недела
      Затворено
Нашата локација
separateur

Зошто генеа?

Персонализиран пристап

Персонализиран пристап

Преку толкување на резултатите, нашите лаборанти ќе ве советуваат и упатат на вистинското место.

Прецизност и точност

Прецизност и точност

Со современа лабораториска опрема и искусен персонал, ветуваме прецизни анализи и резултати.

Брзо издавање резултати

Брзо издавање резултати

Брзината е еден од најважните аспекти за навремена дијагноза. Затоа во Генеа секогаш може да очекувате брзи резултати.

Неколку зборови за нас

Нашата приказна започнува во 2005 година со формирање на еден тим од гинеколог со медицинска сестра. Вашата доверба дополнета со нашата посветеност во грижата за здравјето, допринесе за постепен раст со зголемување на бројот на гинеколошки тимови.

Tим чија основна мисија е да се грижи за здравјето на своите пациенти.

Типови на алазизи/услуги

separateur

Фокусирани на вашето здравје

Хематолошки

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverable.

Генетски

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate.

Биохемиски

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverable.

Имунолошки

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate.

Тимот на Генеа покрај профисионалното вршење на работата, нуди персонализирано толкување на резултатите, објаснување на сите нејаснотии кои ги имавме и секако смирувачка атмосфера.
Valtteri Erkin
Web дизајнер
Тимот на Генеа покрај профисионалното вршење на работата, нуди персонализирано толкување на резултатите, објаснување на сите нејаснотии кои ги имавме и секако смирувачка атмосфера.
Anar Norwood
Дизајнер
Тимот на Генеа покрај профисионалното вршење на работата, нуди персонализирано толкување на резултатите, објаснување на сите нејаснотии кои ги имавме и секако смирувачка атмосфера.
Kory Junior
Софтерски Инженер
Тимот на Генеа покрај профисионалното вршење на работата, нуди персонализирано толкување на резултатите, објаснување на сите нејаснотии кои ги имавме и секако смирувачка атмосфера.
Alan Valdokh
Артист

Блог

separateur

Последните објави на нашиот блог